Vikings vender tilbage til 1. division!

Fra 9 til 11-mands fodbold igen

Efter seks sæsoner med 9-mands football i Danmarksserien der har budt på 2 sølvmedaljer og senest 1 guldmedalje, er det tid for Vikings atter at vende tilbage til 11-mands bold og 1. division. At Vikings´ seniorhold skulle rykke op fra Danmarksserien har i nogle år været en af klubbens prioriteret sportslige målsætninger. Med en fornuftig tilgang af medlemmer, og en sejr på 20-0 over Hawks AFC Herning i Elming Bowl XXVI var tiden moden til at avancere.

Sidst Vikings spillede 11-mands var i 2011, hvilket også var en ægte Browns-sæson med en 0-10 record. I denne sæson er der dog en lidt større forventning til de sportslige resultater, på trods af det højere niveau og omstillingen til en playbook der tæller 11 mand på banen af gangen i stedet for 9.

1. division bliver til Kvalifikations Liga og 2. division

For at imødekomme udfordringerne med den nye turneringsstruktur, har DAFF besluttet at lave en samlet 1. division, der efter sommerpausen vil blive delt i en Kvalifikations Liga henholdsvis 2. division betinget at der er nok hold tilmeldt.

Turneringsstrukturen beskrives i DAFF´s Turneringskatalog som følger:

  • Turneringen spilles frem til sommerferien regionalt i en øst og vest pulje. På baggrund af antal tilmeldte hold udarbejdes et kampprogram for de to puljer.
  • Efter sommer pausen deles holdene i en Kvalifikations Liga(KL) og 2. division. I KL spilles landsdækkende, mens der i 2. division fortsat spilles regionalt.
  • Såfremt der ikke tilmelder sig det fornødne antal hold, kan det være nødvendigt at ændre på strukturen og evt. lave en eller to landsdækkende række.

“DAFFs Turneringskatalog 2018 version 1”

Vi glæder os til at se jer til gamedays!

 

Af M. Frost #50