Site Overlay

Sponsorer

Du vil jo gerne være med i Hulen ikk´, Mulle?

Jo selvfølgelig, men hvem vil ikke gerne være en del at et fællesskab? I behøver nu ikke at spise skovsnegle for at være med her. I behøver faktisk ikke engang at skulle på grønsværen og spille football, for at være på banen med vikingerne. For det er ikke kun når dommeren fløjter spillet i gang, at vi kæmper for at skabe gode resultater. Vi kæmper også som forening for at skabe gode resultater. Resultater som igen gerne skulle komme vores medlemmer til gode, de frivillig der hjælper til ved vores kampe, og ikke mindst det loyale publikum der støtter os i med- og modgang, ligegyldigt hvad vejrguderne velsigner dem med.

For udover at være nogle fandens karle når vi spiller football, så vil vi også gerne skabe nogle fantastiske ramme for vores medlemmer. Vi vil gerne kunne tilbyde nogle ordenlige faciliteter, trænings- og baneudstyr der kan være med til at optimere udviklingen og ikke mindst et socialt sammenhold der er uforgængeligt som adamantium.

Men det er ikke altid lige nemt når man er en mindre klub, der dyrker en nichesport. Derfor er vi altid på udkig efter økonomisk opbakning. Økonomisk opbakning kan komme i mange former og skikkelser når “beggars can’t be choosers”

Af sponser emner kan nævnes:

  • Gameballs
  • Field equipment
  • Dommer udstyr (se evt. Dommere)
  • Spillertrøjer
  • Forplejning til kampe (Kildevand, frugt, sandwiches ect. etc.)
  • Vare til salg under hjemmekampe (Sodavand, øl, pølser, brød, kul til grillen etc.)

Listen er ikke udtømmende, og mulighederne kan være mange. Hvis i syntes nogle af forslagene lyder spændende, eller selv har nogle gode ideer er i meget velkommende til at skrive til os her.

Hvad kan vi tilbyde?

Umiddelbart tilbyder vi eksponering her på vore hjemmeside, og i gennem vore facebook side. Vi arbejder også på muligheden for bannerreklamer på sidelinen modsat presseboksen, de vil således kunne ses tydeligt både af hjemmepublikummet, men også på de hjemmekampvideoer der bliver offentliggjort på Youtube, Facebook og her på siden. Ved bannersponsorat afholder sponsoren udgiften for banneret.

 


Skriv til os

Dit navn (skal udfyldes)

Firma (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Scroll Up