Site Overlay

Sponsorater 2014

Her er en lister over de sponsorater Næstved Vikings har modtaget i 2014. Hvert sponsorat står beskrevet med hvad vi har modtaget, og formålet med sponsoratet. Kunne i tænke jer at blive sponsor for Næstved Vikings så se læs mere her


 Tuborgs Grønne Fond

TGF_Logo

Næstved Vikings har af Tuborgs Grønne Fond modtaget Kr. 4.789, til indkøb af et digitalt videokamera som klubben vil anvende til optagelse af turneringskampe, træningskampe og alm. træning. Formålet med dette er at klubben nu får mulighed for at kunne analysere og optimere holdets strategier og plays, med henblik på at give den enkelte spillere bedre forståelse for egen opgave, og indsigt i hvordan spillene udvikler sig på banen. Hvilket, forhåbentligt, ultimativt bidrager til klubbens ambitioner om at kunne komme til at spille 11. mands football. Derudover skal videokameraet bruges i forbindelse med eksponering og promovering af klubben, for at hverve nye medlemmer og medvirke til skabelsen af et U19 hold. Herfra skal lyde et kæmpe tak til Tuborgs Grønne Fond.


 Bet25.dk

klubbet_Bet25_sponsorat 003Næstved Vikings har modtaget kr. 1000 i klubbet-støtte af Bet25.dk.

1000 tak til Bet25 for støtten, og ikke mindst tak til de af Bet25´s kunder der har valgt at det var Næstved Vikings der skulle modtage støtte.

Læs mere om Klubbet, og se hvordan du kan støtte vikingerne.


Scroll Up