Næstved SJSI Vikings

Cvr.: 31922992

Bank oplysninger: (Er ved at blive opdateret)
Reg. nr.: 5355
Konto nr.: 0359539

Postadresse:
Holmegaardsvej 48
4684 Holmegaard

Spillested:


 

Kontakt:

Vikings på Facebook, tryk her.

Formand@næstvedvikings.dk

Kasserer@næstvedvikings.dk

Dommeransvarlig@næstvedvikings.dk

Junior@næstvedvikings.dk


 

Historie

Klubben har eksisteret i mere end 15 år og er en sammensmeltning af de to klubber, Vordingborg Vikings og Næstved Devils. Næstved SJSI Vikings binder geografisk Syd- og Vestsjælland sammen og det ses også på medlemmernes postnumre. Inden sammenlægningen var de to klubber rivaler og mødtes ofte i løbet af sæsonen, da sporten på daværende tidspunkt ikke var så langt fremme som nu var der ikke så mange hold de forskellige serier/divisioner. Vordingborg Vikings tog i 1998 sejren i Elming Bowl II, finalen i Danmarksserien.

Næstved SJSI Vikings har ad flere omgange spillet i 1. Division med blandet succes. En afgørende faktor for at spille her (1.div) er en solid og bred spillertrup, og netop mangel på bredde samt skader har medført at Vikings har søgt tilbage til Danmarksserien for at bygge truppen op på ny. I 2012 sæsonen var seniorholdet ubesejret i sæsonen og nåede i finalen, kaldt Elming Bowl, som de desværre tabte.

2014 blev året hvor Vikings’ mangeårige headcoach ‘FA’ valgte at stoppe i klubben, og Vikings måtte derfor på jagt efter en ny Headcoach til at fylde det store hul efter FA. Til sæsonen 2015 kunne Vikings præsentere en legende inden for dansk amerikansk fodbold, Dian Sørensen som ny headcoach. Dian bringer mange års erfaring med sig fra sin tid i football som startede i Næstved Raiders da klubben startede tilbage sidst i 80’erne. Siden har Dian spillet i Roskilde Kings i mange år og vundet flere danske mesterskaber i Nationalligaen, hvor han ligeledes har fungeret som headcoach i flere år.

Klubben består af en flok engagerede mennesker, der alle har en stor passion for sporten, men også for den mangfoldighed af udøvere som sporten kræver. Football er en sport som omfavner en bred vifte af spillertyper, høj som lav, tung som let. Vikings har tradition for at være en klub som har et fantastisk sammenhold på og udenfor banen, og en mentalitet hvor fair play og respekt er i højsæde. Næstved SJSI Vikings har p.t. et tackle seniorhold som spiller i Danmarksserien og et flag football hold, ydermere ønsker vi at opbygge et U19 juniorhold.