Site Overlay

Nye Spillere

Kunne du tænke dig at prøve at spille amerikansk fodbold?

Trænings tider:

Junior: Kontakt Junior HC Johnny på tlf.: 2081 3544

Idrætsanlægget Nygårdsvej
Nygårdsvej 104 (Bag Maglemølle Storhallen), 4700 Næstved.

I amerikansk fodbold er der plads til alle aldre og størrelser, eller rettere sagt, vi har brug for alle aldre og størrelser. For amerikansk fodbold er ikke kun for veltrimmet toptunet atleter. Holdet består både af store, stærke, tunge drenge der kan sætte en effektiv stopper for modstanderens løbespil, eller på den anden side beskytte egen QB så han har tid til at kaste bolden. Men også af høje/lave, hurtige spillere der enten kan løbe en bold i endzonen som bare fanden, eller gribe et game winning touchdown i sidste sekund.

Lyder det fristende? Så kom ned og prøv kræfter med amerikansk fodbold en træningsaften, klubben har udstyr du kan låne i starten, men vi henstiller til at du anskaffer dit eget når du har fundet ud af om amerikansk fodbold er noget for dig. Første måned er altid gratis, så får du lige mulighed for at se hvad faen det hele drejer sig om. Det eneste du skal medbringe er tøj der kan tåle at blive snavset, fodboldstøvler og en 20´er til en tandbeskytter.

Hvad koster det at spille amerikansk fodbold?

Et komplet starter sæt kan købes hos American Sports Outlet, og koster ca. 3.300 kr. Alternativt kan man find brugt udstyr til salg på eks. DBA.

Kontingent:

Senior: kr. 1.500 pr. 1. februar og kr. 1.000 pr. 1. august

Junior: kr. 750 pr. 1. februar og kr. 500 pr. 1. august

Licens – 450 kr for senior spillere, og 300 kr. for junior spillere – er indeholdt i kontingentet.

Bankoplysninger til betaling af kontingent findes her.

Scroll Up