Flemming “FA” Nilausen er tilbage som defensive coordinator i Næstved HG Vikings!

920496_453044741450575_1175463313_o_Desaturatet

Efter et års fravær vender Flemming “FA” Nilausen tilbage til HG Vikings for at hjælpe seniorholdet med den defensive side af bolden og for at træne det junior hold der så småt begynder at forme sig i HG Vikings.

Bestyrelsen vil skabe et u16 og et u19 hold og lade dem træne med FA resten af året, og så vil vi tilmelde dem u19 DS (9 mands football) til sæsonen 2017.

Flemming også kaldet FA har haft sin gang som senior headcoach i 9 år i HG Vikings og har formet mange spillere igennem tiden og er derfor en meget respekteret person i HG Vikings

Bestyrelsen vil i år arbejde meget på at få skaffet nogle unge mennesker der vil lære at spille football og vi er sikre på at de unge mennesker ikke kan komme i bedre hænder mht. til træning og inspiration og hvad der ellers gør en god football spiller.

FA har meget erfaring med unge da han har hjulpet meget til med vores første u19 hold i sæsonen 2013. holdet som desværre fik en hård medfart da holdet kun trænede i 3 måneder op til sæsonen og bare blev kastet ud i at spille turnering med meget mere erfarne hold hvilket resuterede i 0 sejere og mange nederlag.

Det var alene bestyrelsens beslutning og en fejl vi har lært meget af, og derfor vil det blive FA’ beslutning om det hold vi laver i år er klar til turnering næste år, vi skal helst ikke tage selvtillid fra de unge vi skal gerne hjælpe med at opbygge den.

FA har også stået som D-line coach for U19 landsholdet og skabte i 2015 det bedste tackle resultat i Danmarks football historie og hele Danmarks u19 landshold vandt bronze til EM det år.

Bestyrelsen i HG Vikings tro på at det her bliver et meget spændende år og vi glæder os til at kunne tilbyde en meget kvalificeret træner stab, og vil vove at påstå at vi ikke kan få bedre syd for København

David “Morgan” Hansen, Bestyrelsesformand i Næstved HG vikings

Om FA:

Flemming aka ”FA” er 47 år og har mere end 20 års erfaring i sporten, heraf 11 år som træner. Flemming har som spiller vundet DM med Copenhagen Towers i 1994 og samme år spillede sig frem til kvartfinalen i Eurocup.

Som træner har Flemming erfaring fra Slagelse Gladiators (nu Wolfpacks) 2004-2005, Næstved Vikings 2005-2014, Copenhagen Towers 2015. Siden 2013 har han været tilknyttet U19 landsholdet, som DL-coach. I 2015 opnåede Danmark sit hidtil flotteste resultat med en sejr over Frankrig i EM bronzekampen.

Flemming er DIF og DAFF niveau 2 træner uddannet og har senest gennemført uddannelse i ”Heads up tackling/blocking”, der fokuserer på sikkerhed omkring kontakten i sporten.