Site Overlay

Vikings søger trænere med flair for amerikansk fodbold

BLIV TRÆNER HOS NÆSTVED VIKINGS!

Næstved Vikings, byens og regionens amerikanske fodboldklub, søger flere trænere. I første omgang vil du indgå i et trænerteam på klubbens seniorhold, hvor du som positionstræner vil have en mindre gruppe at skulle træne med fokus på spiller øvelser, feedback og udvikling af den enkelte spiller.

Om dig:

Du skal kende til sporten, hvor yderligere erfaring er ønskeligt, men ikke et krav. Du brænder for at lære fra dig og udvikle dig selv indenfor sporten. Du skal være forberedt på at bruge noget tid på planlægning, forberedelse, gennemførelse og evaluering af de enkelte træningspas, samt tid sammen med det øvrige trænerteam.

Om os:

Vi har et trænerteam med flere års trænererfaring fra både klub og ungdomslandshold. Vi støtter dig med øvelser (vise/forklare/øve) således at du er i stand til at gennemføre disse med din tildelte gruppe af spillere, gennemgang af spilsystemer og sparring i forhold til din udvikling. På sigt er det vores forhåbning at du vil på trænerkursus og indgå i trænerteams på klubbens ungdomshold.

Lyder det spændende og har du lyst til at høre mere, så kontakt senior træner Flemming Nilausen, enten via Facebook (Fa Nilausen) eller på mobil: 5230 6057.

Scroll Up